HABERLER
18-07-2016 23:59

ŞEHİDİMİZİ UĞURLADIK

ŞEHİDİMİZİ UĞURLADIK

Tüm protokol üyeleri ile binlerce kişinin katıldığı cenaze töreninde yapılan konuşmalarda darbe girişimi bir kez daha lanetlendi.

Hain darbe girişimi sırasında Ankara Gölbaşı Özel Harekat Merkezi'ne havadan yapılan bombalı saldırıda şehit olan Düzceli Ufuk Baysan için cenaze töreni düzenlendi. Demokrasi şehidi Ufuk Baysan Düzce Valisi Ali Fidan Düzce Milletvekilleri Fevai Arslan, Ayşe Keşir, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, tüm protokol mensupları ile binlerce vatandaşın katıldığı cenaze töreninde dualarla uğurlandı.

FETÖ/PDY  tarafından gerçekleştirilen hain darbe girişimi sırasında Gölbaşı Özel Harekat Merkezi'ne havadan yapılan bombalı saldırıda Düzceli Ufuk Baysan ile birlikte 17 polis şehit düştü. Özel Hareket Daire Başkanlığında 4. Sınıf Emniyet Müdürü olan Baysan’ın Çalıcuma Köyü’nde yaşayan aile ocağına ateş düştü. Şehitler için Ankara’da yapılan törenin ardından Ufuk Baysan için Cedidiye camisinde de tören düzenlendi. Tüm protokol üyeleri ile binlerce kişinin katıldığı cenaze töreninde yapılan konuşmalarda darbe girişimi bir kez daha lanetlendi.