20-07-2016 23:59

BEYCİLER’DE YOL AÇMA ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR

Düzce’nin etrafında ulaşımı rahatlatmak amacıyla çevreyolları açma çalışmaları yapılıyor. Beyciler Mahallesinde de kamulaştırma işlemleri biten güzergahta yol açma çalışmaları devam ediyor.

Düzce Belediyesi tarafından Düzce Merkez içerisinde yoğunlaşan trafiği şehrin etrafından sağlanması amacıyla çevre yolları açma çalışmaları başlatılmıştı. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in bizzat ilgilendiği konu kapsamında yapılan çalışmalar ve yeni açılan bulvar ve caddelere verdiği büyük önem ile ulaşım sisteminin ciddi anlamda rahatlayacağı belirtiliyor. Çevreyolları planı kapsamında Beyciler Mahallesinde de kamulaştırma işlemleri tamamlanan güzergahta yol açma çalışmaları başlatıldı ve devam ediyor. Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar kapsamında Beyciler Mahallesindeki yol açma işleminin tamamlanması ile birlikte altyapısı da tamamlanarak caddenin asfaltlanacağı belirtildi.