HABERLER
08-08-2016 23:59

DÜZCE’DE MUHTEŞEM MİTİNG

DÜZCE’DE MUHTEŞEM MİTİNG

15 Temmuz’da başarısızlıkla sonuçlanan Darbe Girişiminin ardından yürütülen Demokrasi Nöbeti 7 Ağustos tarihinde İstanbul Yenikapı da yapılan ve Tüm Türkiye’de de meydanlardan desteklenen dev mitingle devam etti.

15 Temmuz’da başarısızlıkla sonuçlanan Darbe Girişiminin ardından yürütülen Demokrasi Nöbeti 7 Ağustos tarihinde  İstanbul Yenikapı da yapılan ve Tüm Türkiye’de de meydanlardan desteklenen dev mitingle devam etti.

Miting tüm Türkiye’de büyük yankı uyandırdı. Her siyasi görüşten milyonlarca insanı bir araya toplayan Yenikapı’daki ‘Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ ne Düzce’de tek yürek halinde Anıtpark meydanından destek verdi. Düzce halkı el ele Demokrasi ve Milli İradeye sahip çıktığını bir kez daha tüm Türkiye’ye duyurdu. Demokrasi Mitingi Düzce Belediyesinin önünden Mehter Takımının öncülüğünde Anıtpark meydanına yapılan kortej yürüyüşü ile başladı. Yürüyüşe Düzce Valisi Ali Fidan ,Düzce Milletvekilleri Fevai Arslan ve Ayşe Keşir, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Ak Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin başta olmak üzere tüm Düzce protokolü , STK temsilcileri  ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Tek Millet Tek Devlet Tek Bayrak!

İstanbul Caddesinin boydan boya Türk Bayrağı ile donatılması ve vatandaşların sloganları eşliğinde kortej Anıtpark’a vardı. Sinevizyon sistemi ile Yeni Kapıda ki Miting canlı olarak izlendi. Vatandaşlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ve protokolde yer alan konuşmaları coşkulu tezahüratlarla izlediler. Cumhurbaşkanının Yenikapı’dan yaptığı çağrı ile Demokrasi Nöbetleri 10 Ağustos Çarşamba gününe kadar devam edecek.