24-01-2020 23:59

SOSYAL İŞLER YAKINDAN İLGİLENİYOR

Düzce Belediyesi Evde Bakım Hizmet alan ailelerle yakından ilgileniyor. Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Gösterişli, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü görevine getirilen Gönül Asuk ile birlikte ailelere ziyarette bulundu.

Düzce Belediyesi, sosyal belediyecilik uygulamaları konusunda çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Evde Sağlık ve Bakım Hizmetlerinin yanı sıra gıda kurtarma projeleri, temizlik hizmetleri ve kıyafet yardımları yaptığı ailelerle yakından ilgilenen Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, yeni görev yapılanmasının ardından Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Gösterişli ile birlikte kayıtlı ailelere ziyaretlere başladı.

Başkan Yardımcısı Hüdaver Gösterişli, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Gönül Asuk ve müdürlük personeli ile Evde Sağlık ve Bakım Hizmeti alan aileleri evlerinde ziyaret etti. Ailelerin ihtiyaç ve taleplerini bizzat dinleyen Başkan Yardımcısı Gösterişli, belediye hizmetlerinden faydalanan aileleri yakından takip ettiklerini belirterek "sosyal belediyecilik hizmetlerimizi her kesimden ihtiyaç sahibine ulaştırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bugün de onları evlerinde ziyaret ederek bizden beklentilerini öğrenmek istedik. Vatandaş odaklı hizmet anlayışımızın gereği olan bu yakınlığı sürekli olarak sağlayamaya devam edeceğiz inşallah" dedi.