HABERLER
29-09-2016 23:59

SORUNLAR ZİRVE TOPLANTISINDA ELE ALINDI

SORUNLAR ZİRVE TOPLANTISINDA ELE ALINDI

Düzce il genelindeki sorunlar Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü’nün başkanlık ettiği zirve toplantısında ele alındı.

Düzce il genelindeki sorunlar Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü’nün başkanlık ettiği zirve toplantısında ele alındı. Toplantıya Düzce Valisi Zülkif Dağlı, Düzce Milletvekilleri Fevai Arslan, Ayşe Keşir, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin ve ilçe belediye başkanları katıldı. Toplantıda  Düzce’deki projelerin takibini yapan Bakan Dr. Faruk Özlü’nün danışmanı Hasan Zer, DSİ 5. Bölge Müdürü Mahmut Dündar ve Dergaz Bölge Müdürü Mustafa Doğan da hazır bulundu.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, toplantının verimli geçtiğini belirterek ‘ Bakanımız Dr. Faruk Özlü bölgedeki sorunlara vakıf, detaylarına kadar bilgi sahibidir. Bu sorunların belediye başkanları ve bürokratları tarafından koordinasyonuna ilişkin görüşmeler yapıldı’ dedi.  Düzce’yle ilgili proje ve yatırımların değerlendirildiği toplantıda görüş alış verişinde bulunulurken toplantı hakkında sosyal medyadan açıklama yapan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, “Milletvekillerimiz, Valimiz, İl Başkanımız, İl ve İlçe Belediye başkanlarımız ile düzenlediğimiz Düzce Koordinasyon toplantısında her konuyu tek tek ele aldık” ifadelerinde bulundu.