HABERLER
11-10-2016 23:59

BAŞKANLAR ANKARA’DA TEYAKKUZDA

BAŞKANLAR ANKARA’DA TEYAKKUZDA

AK Parti yönetimi partisinin belediye başkanları ile Ankara’da toplantı düzenleyecek.

AK Parti yönetimi partisinin belediye başkanları ile Ankara’da toplantı düzenleyecek. Olağanüstü Hal kapsamında bu yıl ilk kez yapılacak toplantıda belediyelerin icraatları ve kamuda terörle mücadele konularının gündeme alınması bekleniyor.

AK Parti yönetimi Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında partisinin belediye başkanları ile bir toplantı yapacak. Genişletilmiş Belediye Başkanları adıyla bir araya gelecek yerel yönetim liderlerinin, belediye bünyesinde yapılan yatırım ve çalışmalar ile FETÖ ve diğer terör örgütlerine karşı kamu kurumlarında yürütülen mücadele hakkında değerlendirmeler yapması bekleniyor. Başbakan Binali Yıldırım, belediye başkanlarına Olağanüstü Hal kapsamında kamu kurumlarındaki terör örgütü ile mücadele stratejisi ve örgüt mensuplarının tespiti, gerekli yaptırımların uygulanması hakkında bilgi verecek. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in de katılacağı toplantı Ankara’da AK Parti Genel Merkez binasında yapılacak.

Belediye Başkanları toplantısının ardından AK Parti yönetimi Genişletilmiş İl Başkanları toplantısı ile görüşmelerine devam edecek. İl teşkilatlarının çalışmaları ve yine terörle mücadelenin değerlendirileceği toplantıda terör örgütü mensuplarının kamu ve sosyal hayattan ihracı ile çeşitli stratejilerin görüşüleceği öğrenildi. AK Parti yönetiminin terörle mücadele konusunda büyük önem atfettiği il teşkilat başkanları ile toplantılarının düzenli periyotlarla yapılmaya devam edeceği edinilen bilgiler arasında.