15-11-2016 23:59

TAKIMLAR HAZIRLANIYOR

Düzce Belediyespor Basketbol ve Voleybol takımları hafta maçları için çalışmalara başladılar. Belediyespor Basketbol takımı 10’uncu hafta maçını kendi salon ve seyircisi önünde Acı Badem Üniversitesi ile yapacak. Voleybol takımı ise Bursa’da Tofaşspor ile karşılaşacak.

Türkiye Voleybol ligi A grubunda mücadele eden Voleybol takımı ligin 6 haftası sonunda 16 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. Ligde iyi bir çıkış yakalayan Voleybol takımı 7’inci hafta maçında Bursa Cengiz Göllü salonunda Tofaşspor ile karşılaşacak. Ligde 9’uncu hafta sonunda 11 puana sahip olan Basketbol takımı da Acı Badem Üniversitesi ile 19 kasım tarihinde kalıcı konutlar spor salonunda maç yapacak. Her iki takımda maçlar için antremanlarını sürdürüyor.