15-11-2016 23:59

BAŞKAN KONURALP ÇEŞMESİ ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, 15 Temmuz Şehitleri Parkı’nda yapımı devam eden “Konuralp Çeşmesi” için yapılan çalışmaları inceledi.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş kısa süre önce yapımı tamamlanan ve bünyesindeki kafeteryalarla birlikte hizmete sunulan 15 Temmuz Şehitleri Parkı içinde yapımı devam eden “Konuralp Çeşmesi”ni inceledi. Büyük bir kısmı tamamlanan çeşmede sıra Konuralp Bey temalı fon bloklarının takılmasına gelirken Başkan Keleş, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Çeşmenin ön kısmına takılacak fon bloklarının malzemesi ve konumunu inceleyen Başkan Mehmet Keleş, çeşmenin tamamlanması için çalışmaların hızlanması için talimat verdi.