07-02-2020 23:59

DÜZCE ŞEHİDİNİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

Van'ın Bahçesaray ilçesinde meydana gelen çığ felaketinde mahsur kalanları kurtarmak için bölgeye giden ve ikinci çığın düşmesi sonucu Şehit olan Düzceli Jandarma Uzman Çavuş Özgür Işık için Yığılca'da cenaze töreni düzenlendi. Binlerce Düzcelinin katıldığı törenin ardından Işık'ın naaşı Yılgın Köyü'nde toprağa verildi.

Düzce şehidine son görevini yerine getirmek üzere Yığılca İlçe Stadyumuna akın etti. Van'ın Bahçesaray ilçesinde meydana gelen çığ felaketinde kar altında kalarak Şehit olan Düzceli Jandarma Uzman Çavuş Özgür Işık için düzenlenen cenaze törenine İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, AK Parti Düzce Milletvekilleri Ayşe Keşir, Fahri Çakır, MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü,İl Jandarma Alay Komutanı Albay Mustafa Çetinkaya, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan, ilçe ve belde belediye başkanları ile binlerce Düzceli katıldı.

Şehadete eren Özgür Işık'ın anne babası ve yakınlarının da bulunduğu cenaze töreninde duygulu anlar yaşanırken, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Şehidin naaşı Yılgın Köyü mezarlığına defnedildi. Saygı atışının yapılmasının ardından şehit ailesine Türk Bayrağı teslim edildi.