17-04-2017 23:59

TURİZM HAFTASINI KUTLUYORUZ

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Turizm haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş yayımladığı mesajında şu görüşlere yer verdi. “ Vatandaşlarımızı 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftasında Düzcemizin her köşesini görmeye ve tanımaya çağırıyorum. Düzcemizin özellikle tarihi ve kültürel zenginlikleriyle turizmde hak ettiği yeri alabilmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. Bölgemizde eko turizm günbegün artmaktadır. Yerli ve yabancı turizmi canlandırmak, farkındalığı ortaya koymak için projeleri hayata geçiriyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle bütün turizm sektöründe faaliyet gösteren tüm emekçilerimizin ve kurumlarımızın Turizm Haftasını kutluyorum.”

Sevgi ve Saygılarımla,