16-06-2017 23:59

RIHTIM CADDESİNDE ASFALTLAMA BAŞLADI

Asfaltlama Rıhtım caddesinin Saguç köprüsüne kadar olan bölümünde devam edecek.

Düzce Belediyesi tarafından İstanbul caddesinin trafiğe kapatılması kararının ardından asfaltlama programı trafik akışının yoğun olduğu caddelere kaydırıldı. Buna göre, İstanbul caddesine alternatif yol güzergahlarından olan Rıhtım caddesinde asfaltlama başladı.

Belediye tarafından yaz dönemi için hazırlanan asfaltlama programı yoğunlaştırıldı. Ekiplerin bir kısmı programlanan hatlar üzerinde çalışma yaparken, ekiplerin bir bölümü de araç trafiğine kapatılacak olan İstanbul caddesine alternatif olacak güzergahlarda asfaltlama yapıyor. Bunun için Rıhtım caddesinin Selahattin Olcar köprüsü mevkiinden asfaltlama başladı. Asfaltlama Rıhtım caddesinin Saguç köprüsüne kadar olan bölümünde devam edecek.