31-07-2017 23:59

DÜZCE IŞIL IŞIL OLDU

Düzce belediyesi tarafından araç trafiğine kapatılarak yayalaştırılan İstanbul caddesinin ışıklandırılmasından sonra, Atatürk bulvarında da dekoratif aydınlatma yapıldı. Böylelikle şehrin prestij caddelerinin tamamı dekoratif aydınlatma ile ışıl ışıl bir görünüme sahip oldu.

Araç trafiğine kapatıldıktan sonra yaya trafiğinin yoğunlaştığı İstanbul caddesinin tamamında dekoratif, ledli ışıklandırma yapıldı. İstanbul caddesinin ardından Atatürk bulvarında da dekoratif aydınlatma ve ledli ışıklandırma çalışmaları tamamlandı. Işıklandırma ile Düzce’nin ışıl ışıl bir görüntüye kavuştuğunu belirten Başkan Yardımcısı Şemsettin Yenersoy, dekoratif ve ledli aydınlatmalar ile ilgili olarak şu bilgileri verdi “ Bu aydınlatma sistemi ile daha güvenli ve güzel bir görünüm ortaya çıktı. LED lambalar halojen ve enkandesan lambalar ile karşılaştırıldığında daha düşük enerji tüketimine (%90 daha az enerji tüketirler) ve çok uzun kullanım ömrüne (50.000 saat gibi) sahiptir. Bu sayede elektrik faturasında ciddi miktarda tasarruf yapmanıza yardımcı olarak operasyonel maliyetleri düşürürler. Çok uzun ömürlü oldukları için lamba değişikliği yapılmasına daha az ihtiyaç duyarlar. Cadde ve sokak düzenleme çalışmaları kapsamında yapılan aydınlatma ve ışıklandırmaların yanı sıra çocuk ve dinlenme parklarında da ışıklandırma çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”