17-08-2017 23:59

TOPLU SÜNNET İÇİN BAŞVURU SÜRESİ BİTTİ

Toplu sünnet şöleni yapılacak

Düzce Belediyesi tarafından her yıl gerçekleştirilen ve geleneksel hale getirilen ‘Toplu Sünnet’ için ailelerin başvuru süresi bitti.

Düzce Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü organizasyonu ile ‘Toplu Sünnet’ için başvuran çocukların sünneti Atatürk Devlet Hastanesi’nde yapılıyor. Sosyal Yardım İşleri Koordinatörü, Belediye Meclis Üyesi Gönül Asuk, çocukların sünnetlerinin steril bir ortamda, uzman doktorlar tarafından yapıldığını belirtti. Asuk, sünnet için ailelerin başvurusu süresinin bittiğini açıkladı ve ‘ Bize başvuran ailelerin çocukları belli bir program dahilinde Atatürk Devlet Hastanesi’nde sünnet ettiriliyor. Sünnet işlemlerinin sonrasında çocuklarımız için sünnet şöleni yapacağız. Bunu da Eylül ayı içinde yapmayı planlıyoruz’ dedi.