18-08-2017 23:59

BELEDİYESPOR TAKIMI BASKETBOL TURNUVASINA KATILIYOR

Basketbol takımı 26-30 Ağustos tarihleri arasında kamp yapacak

Düzce Belediyespor Basketbol takımı 2017-2018 lig sezonu öncesi İzmir’de organize edilen ‘Hazırlık Turnuva’sına katılacak.

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından 2017-2018 lig sezonu öncesi ‘Hazırlık Turnuvası’ düzenlendi. İzmir’de 6-7-8-9 Eylül tarihleri arasında yapılacak olan turnuvada Düzce Belediyespor Türk Telekom, Petkim ve Afyon Belediyespor’un bulunduğu grupta mücadele edecek. Belediyespor antrenörü Faruk Beşok, lig için antremanlara başladıklarını belirterek “ İzmir’de yapılacak olan turnuva lig öncesi eksikliklerimizi görmemiz açısından iyi bir fırsat olacaktır” dedi. Beşok, turnuva öncesi de takımın 26-30 Ağustos tarihleri arasında Topuk yaylasında Fenerbahçe tesislerinde kamp yapacağını da sözlerine ekledi.