18-03-2020 23:59

TİCARİ TAKSİLER DEZENFEKTE EDİLDİ

Düzce Belediyesi,  korona virüsüne yönelik aldığı tedbirler kapsamında şehrin bir çok noktasında ilaçlama ve dezenfekte işlemlerini düzenli olarak sürdürüyor.

65. Hükümet, Bilim, Sanayi, Teknoloji Bakanı ve Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Tuncer ve Düzce Şoförler Odası Başkanı Yavuz Yılmaz, bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda, Düzce Belediyesi tarafından İl Merkezinde bulunan tüm ticari taksilerin dezenfekte edilmesi kararı alındı. Bu kapsamda Başkan Özlü’nün talimatları ile Düzce Eski Film Platosunun olduğu alanda, yeni tip korona virüsüne (kovid-19) karşı ticari taksilerde dezenfekte işlemi yapıldı.

Korona virüsü tehdidine karşı Düzce Belediyesi oluşturduğu özel bir ekiple yoğun dezenfekte çalışmalarını büyük bir titizlikle yürütüyor. Düzce Belediyesi ekipleri, kent genelinde hizmet veren ticari taksilerde ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirdi. Ekipler, giydikleri özel kıyafetlerle püskürtmeli ve buharlı dezenfeksiyon makineleri ile ticari taksilerin içerisinde mikropların direnç kazanmasını engelleyen dezenfeksiyon işlemi yaptı.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, çalışma alanını ziyaret ederek inceleme yaptı.