29-09-2017 23:59

AYNI GÜN OYNAYACAKLAR

Türkiye Basketbol ve Voleybol Birinci Lig 2017-2018 sezonu bu hafta yapılacak maçlarla başlayacak. Her iki ligin ilk maçları 30 Eylül tarihinde yapılacak.

Düzce Belediyespor Voleybol takımı sezonun ilk maçını kendi salon ve seyircisi önünde Altekma ile yapacak. 18 Temmuz spor salonundaki maç saat 13.00’de oynanacak. Düzce Belediyespor Basketbol takımı ise sezonun ilk maçını deplasmanda Bahçeşehir Koleji ile yapacak. Düzce Belediyespor Kulüp Başkanı Hatun Albayrak Şengüloğlu her iki takımında sezon öncesi hazırlıklarını yaptıklarını belirterek ‘ Hem basketbol hem de voleybol takımlarımız lig öncesi iyi bir hazırlık dönemi geçirdi. Sporcularımız arasında iyi bir uyum oluştu. Ligde başarılı sonuçlar alacağımıza inanıyorum’ dedi.