27-10-2017 23:59

ŞAMPİYONLAR BAŞKAN AY’I ZİYARET ETTİ

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Avrupa Halter Şampiyonasında dereceye giren sporcuları makamında ağırladı.

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Arnavutluk’ ta düzenlenen Gençler Avrupa Halter Şampiyonasında Avrupa İkincisi, Kosova’da düzenlenen U15- U17 Yıldızlar Avrupa Halter Şampiyonasında Avrupa birinciliğini kazanan Nuray Levent ile Kosova’da düzenlenen U15-U17 Yıldızlar Avrupa Halter Şampiyonasında Avrupa dördüncülüğünü kazanan Hasan Kesek ve Antrenörleri Yasin Aydın’ı makamında ağırladı. Düzce İl Gençlik ve Spor Müdürü Feyzullah Dereci ile Düzce Belediyespor Kulübü Başkanı Hatun Albayrak Şengüloğlu’nun da bulunduğu ziyarette sporcuları Türkiye adına kazandıkları derecelerden dolayı tebrik eden Başkan Ay gelecek müsabakalar için de başarılar diledi.