26-03-2020 23:59

MASKE VE ELDİVENLERİ SOKAĞA DEĞİL ÇÖPE ATALIM

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüse karşı etkili çalışma yürüten Düzce Belediyesi çalışmalarına aynı kararlılık ve hızla devam ediyor.

Kullanılan maske ve eldivenlerin sokağa atılmasının büyük tehlike arz ettiğini belirten Düzce Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri, “Ekiplerimiz 7/ 24 sahada Düzce için koronavirüs ile mücadele kapsamında etkin çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Ancak son günlerde koronavirüs salgın hastalığı nedeni ile vatandaşlar tarafından kullanılan maske ve eldivenlerin gelişi güzel sokağa atılması hem bizler için hem de çevremiz için büyük tehlike arz ediyor. Vatandaşlarımızdan ricamız kullandıkları eldiven ve maskeleri sokağa atmamalarıdır. Mümkün olduğunca çöp kutularına atmaları bizler ve vatandaşlarımız için önem arz ediyor. Sağlımız için gereken önlemleri almak durumuzdayız. Herkesin kişisel olarak kullandıkları peçete, maske, eldiven vb. materyalleri çöp poşetleri ile çöp kutularına atmalarını rica ediyoruz” dedi.