13-05-2020 23:59

DÜZCE BELEDİYESİNDEN TAKSİLERE DEZENFEKTE DESTEĞİ

İçişleri Bakanlığı'nın yeni yayınladığı hijyen tedbirleri kapsamında Düzce’deki ticari taksiler, Düzce Belediyesi ekiplerince dezenfekte edildi.

Yeni tip korona virüs (Covid-19) salgını kapsamında şehrin birçok noktasında önleyici tedbirler alan Düzce Belediyesi, Düzce Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Sayın Yavuz Yılmaz ile yapılan program dahilinde il genelinki ticari taksilerin dezenfeksiyon çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.

Sağlıklı bir şehir içi ulaşımı için salgının görüldüğü günden bu yana özel halk otobüsleri ve ticari taksileri düzenli olarak dezenfekte eden Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehir merkezindeki taksi duraklarında da dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar belirlenen programlar çerçevesinde periyodik olarak tekrarlanacak.