26-03-2019 23:59

SU TASARRUFUNA DİKKAT ÇEKMEK İÇİN GELİYORLAR

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), Düzce Belediyesi, Türkiye Beyazay Derneği ve Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile su tasarrufuna dikkat çekmek için bir etkinlik düzenlenecek.

Batı Karadeniz’in en zengin su kaynaklarına sahip olan Düzce, önemli bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. Melen havzasından İstanbul’a da kaynak oluşturan Düzce’de suyun bilinçli kullanılması ve su tasarrufuna farkındalık yaratmak amacıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İSKİ, Düzce Belediyesi, Türkiye Beyazay Derneği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ortak bir çalışmaya imza attı. Özellikle çocuklar için suyun yaşamsal bir kaynak olduğuna ilişkin ve gelecekte su kaynaklarının öneminin ne kadar artacağına vurgu yapacak bir gösteri düzenlenecek. “Damlacık Düzce’de” adlı gösteri 27 Mart Çarşamba günü saat 10:30’da Azmimilli ilkokulunda izleyicilere sunulacak.