HABERLER
03-10-2024 15:11

VATANDAŞ VE TOPTANCILARDAN YOĞUN İLGİ

 Düzce’nin Coğrafi İşaretli Kuzu Kestanesi, Türkiye’nin her bölgesine ulaştırılmaya devam ediyor. Hamidiye Modern Pazaryerinde Düzce Belediyesi iştirak şirketi Bahçeşehir Yönetim ve Site Hizmetleri A.Ş koordinasyonunda kurulan kestane pazarı, toptancı ve vatandaşların uğrak mekanı haline geldi.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü tarafından Düzce’nin marka şehir haline getirilmesi için başlatılan çalışmalar çerçevesinde coğrafi işaretli ürünlerin ülke ve dünya ölçeğinde hak ettiği değeri elde etmesi adına atılan adımlar başarılı şekilde sürdürülüyor.

Düzce Belediyesi iştirak şirketi Bahçeşehir Yönetim ve Site Hizmetleri A.Ş.’nin organize ederek daha önce Aziziye Merkez Pazaryerinde kurulan kestane pazarının Hamidiye Modern Pazaryerine alınmasıyla başlayan süreç, ilk haftasını tamamlarken üreticilerin de yüzünü güldürdü.

Her Çarşamba ve Pazar günü haftanın 2 günü hizmet verecek şekilde hazırlanan kestane pazarı, perakende ve toptan satışların sağlıklı, nezih, hijyenik ortamda yapılmasını sağlayacak.