HABERLER
26-09-2024 14:12

DÜZCE BELEDİYESİ BELDELERE DE HİZMET VERİYOR

Düzce Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü BELMEK birimi ve Kent Konseyi iş birliğinde düzenlenen “Evlilik Okulu” Boğaziçi’nde vatandaşlar ile buluştu. Şehir merkezi dışında ilk kez Boğaziçi’nde yaşayan vatandaşlar için düzenlenen seminere ilgi yoğun olurken ana tema yine mutlu evliliğin sırları oldu.

Düzce Belediyesi vatandaşlara katkı sağlayacak ve kendilerini geliştirmeye olanak sağlayacak hizmetlerini geniş kitlelere ulaştırmaya devam ediyor. Kültür İşleri Müdürlüğü’ne bağlı BELMEK ile Kent Konseyi’nin birlikte başlattığı “Evlilik Okulu” seminerleri mahallelerden sonra Boğaziçi’nde düzenlendi. Uzman Psikolog Ersan Şimşek tarafından mutlu evliliğin devamı, aile içi iletişim ile eşler arası anlaşma süreçleri konularında bilgilerin aktarıldığı seminere Boğaziçi Belediye Başkanı İbrahim Ercan ile çok sayıda vatandaş katıldı. Ücretsiz olarak düzenlenen seminerde katılımcılara önemli bilgiler aktaran Şimşek, merak edilen konularda sorulan soruları da samimiyetle yanıtladı, organizasyona gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ederek sertifikalarını takdim etti.

Tek seans ve ücretsiz olarak seminerlerin düzenlenmeye devam edeceğini belirten BELMEK ve Kent Konseyi yetkilileri ilk kez bir beldeye hizmet ulaştırmaktan duydukları mutluluğu ifade ederken Evlilik Okulu hizmetinin farklı yerlerde devam edeceğini belirtti. Seminere katılmak isteyenler 0380 514 25 44 ile 0380 523 88 33 numaralı sabit hattan ya da 0537 527 09 57 numaralı Whatsapp üzerinden iletişime geçerek detaylı bilgi alabilir, kayıt yaptırabilir.