02-09-2024 18:13

DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN GENÇLERE ÖZEL ETKİNLİK

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. Yıldönümü dolayısıyla Düzce Belediyesi tarafından düzenlenen ‘30 Ağustos Zafer Yürüyüşü ve Trekking Etkinliği’ gençlerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Düzce Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıldönümünü farklı bir etkinlikle kutladı. Düzce Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikte belediye binası önünde bir araya gelen yaklaşık 40 genç, Düzce Belediyesi’nin ulaşım desteği ile Çakırlar Mahallesi’ne giderek, burada doğa yürüyüşü gerçekleştirdi. Etkinliğe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Pişkin de katıldı.

Adımlarını ‘zafer yürüyüşü’ için atan gençler, yaklaşık 8 kilometrelik parkur sonunda ay-yıldızlı Türk bayrağı açtı.