HABERLER
05-08-2022 16:31

KISIRLAŞTIRMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Düzce Belediyesi,  can dostlara yönelik kısırlaştırma ve sağlıklaştırma çalışmaları kapsamında Temmuz ayı genelinde toplam 452 sokak hayvanına tedavi uygularken, 230 köpeğin de kısırlaştırılmasını sağladı.

Düzce Belediyesi, sokak hayvanlarına yönelik tedavi ve kısırlaştırma çalışmalarına devam ediyor. Hayvan Konukevinde misafir edilen can dostların her türlü bakımlarının yanı sıra sağlıklaştırılmalarına yönelikte gereken özen gösteriliyor.

230 KÖPEK KISIRLAŞTIRILDI

Veteriner İşleri Müdürlüğüne bağlı olarak hizmet veren Düzce Belediyesi Hayvan Konukevinde, yaralı olarak konukevine getirilen can dostların tedavilerinin modern cihazlarla yapılmasının yanı sıra rehabilitasyon sürecinin de sağlıklı şekilde sürdürülmesi sağlanıyor. Hayvan Konukevinde Temmuz ayında kontrolsüz üreme ve hastalık riskleriyle baş edilebilmesine yönelik toplam 230 can dostun kısırlaştırılması yapıldı.

452 SOKAK HAYVANINA TEDAVİ UYGULANDI

Tedavi ihtiyacı bulunan 252 sokak hayvanına genel, 200 sokak hayvanına ise parazit tedavisinin uygulandığı konukevinde ayrıca 15 can dost da sahiplendirilerek yeni yuvalarına yolcu edildi.