16-05-2022 11:45

"AH TUNA VAH TUNA"YA TAM NOT

Düzce Belediyesi, 'Ah Tuna Vah Tuna' adlı tiyatro oyununu Düzceli sanatseverlerle buluştu.  Prof.Dr. Erol Güngör Kültür Merkezinde perdelerini açan oyun tiyatroseverlerden tam not aldı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın katkıları ile hazırlanan 'Ah Tuna Vah Tuna' adlı tiyatro oyunu Düzce Belediyesinin desteği ile Düzceli tiyatroseverlerle buluştu. Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Oya Kocaman’ın da izlediği tiyatro oyunu büyük beğeni aldı. Oyun sonunda Başkan Yardımcısı Oya Kocaman oyunculara çiçek takdim etti.

Hüseyin Süleyman’ın hikâyeleştirdiği ve Halk Sahne yapımcılığında düzenlenen oyun, Ali ve Zeynep adında iki aşığın Tuna Nehri boyunca yaptıkları yolculukta Osmanlı devletinin Balkanlar’dan çekilmesinin acılarını konu alıyor.