11-05-2022 14:35

‘AH TUNA VAH TUNA’ DÜZCE’DE SEYİRCİ İLE BULUŞACAK

Şubat ayında galası yapılan 'Ah Tuna Vah Tuna' adlı tiyatro oyunu Düzceli sanatseverlerle buluşacak.  Düzce Belediyesinin ev sahipliğinde sahnelenecek oyun, 15 Mayıs 2022 Pazar günü Prof.Dr. Erol Güngör Kültür Merkezinde perdelerini açacak.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın katkıları ile sahnelenen 'Ah Tuna Vah Tuna' adlı tiyatro oyunu Düzce Belediyesinin katkılarıyla 15 Mayıs 2022 tarihinde Düzceli tiyatroseverlerle buluşacak.

Hüseyin Süleyman’ın hikayeleştirdiği ve Halk Sahne yapımcılığında düzenlenen oyun, Ali ve Zeynep adında iki aşığın Tuna Nehri boyunca yaptıkları yolculukta Osmanlı devletinin Balkanlar’dan çekilmesinin acılarına odaklanıyor.

Sevi Emre Cingirt, Arda Cangöz, Ulukan Özpolat, Selma Eruzun, Müge Karataşlı, Sinan Çelik, Ali Hikmet Kürekçinin rol aldığı oyun, sevdalarına kavuşabilmek için tüm Rumeli'yi Tuna Nehri boyunca geçen kahramanların, Lom Palanka'dan İstanbul'a uzanan trajikomik yol hikayesini anlatmasıyla ön plana çıkıyor.

İlk galasını geçtiğimiz Şubat ayında İstanbul’da yapan ardından sahnelendiği her salonda izleyiciden büyük ilgi gören oyun, 15 Mayıs 2022 Pazar günü saat 20.30’da Prof. Dr. Erol Güngör Kültür Merkezinde ücretsiz olarak Düzceli sanatseverlerin beğenisine sunulacak.