HABERLER
12-04-2022 15:16

ESNAFLAR HER GÜN ZİYARET EDİLECEK

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün öncülüğünde geçtiğimiz sene başlatılan ve tamamen bambaşka bir estetiğe kavuşan İstanbul Caddesi üzerinde bulunan dükkânların dış cephe kaplamalarıyla cadde kartpostallık bir hale kavuşacak.

Düzce Belediyesi Başkan Vekili Hüdaver Gösterişli, Kent Estetiği projesine dükkanlarıyla paydaş olan esnaflarla bir araya gelmeye başladı. Ziyaretlerde esnafların hem sorunları dinleniyor hem projenin son etabı olan dış cephe kaplamalarla ilgili adımların atılması isteniyor. 

Cadde üzerindeki 96 esnafla bir kez daha bir araya gelerek projenin tamamlanması için çalışmalara başlayan Başkan Vekili Hüdaver Gösterişli, “Kent Estetiği projemiz ile şehrin gözbebeği olan caddemizi açık AVM haline getirdik. Böylelikle İstanbul caddesinin değeri daha da katlandı. Artı değer katılan caddemizde dış cephe kaplama çalışmalarını bu yaz ayları içinde bitirerek kartpostallık bir görüntüyü yakalamak istiyoruz. Bu kapsamda da yaklaşık 96 esnafımızı tek tek ziyaret ederek hem yapılan çalışmaları anlatıyoruz hem de onlardan beklentilerimizi aktarıyoruz. Bu arada esnafımızın da sorunlarını dinliyor, taleplerini de çözmeye gayret gösteriyoruz” diye konuştu.

Anıtpark-Millet Bahçesi-Cedidiye Meydan Projesinin en önemli geçiş güzergahı olan İstanbul Caddesinde dış cephe kaplamalar bankalarla başladı ardından da esnaflarla devam edecek.