BAŞKAN KELEŞTEN GARNİZON KOMUTANI GÜVENİR´E ZİYARET

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce Garnizon Komutanı Jandarma Albay Bilal Güvenir´i makamında ziyaret ederek "hoş geldiniz" dedi.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce´de Garnizon Komutanı olarak göreve başlayan Jandarma Albay Bilal Güvenir´i makamında ziyaret etti.

Başkan Keleş, Düzce Garnizon Komutanı Jandarma Albay Bilal Güvenir´e "Düzce´mize hoş geldiniz" dedi ve yeni görev yerinin hayırlı olmasını temenni etti.

Başkan Keleş, Düzce´ye fayda sağlayacak her faaliyette birlikte çalışmaktan onur duyacağını belirtirken, Garnizon Komutanı Bilal Güvenir ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.